Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Mátraháza, HRSZ. 7160 Útvonaltervezés
Telefon +36-37-309-850, +36-30-3344-055

Mátraháza, Lifestyle Hotel Mátra

Miért LIFESTYLE és miért LIFESTYLE HOTEL MÁTRA?

A kikapcsolódás és néhány kellemesen eltöltött nap mellett szeretnénk egy kicsit többet is nyújtani Vendégeinknek, ezért hordozza magában már a szálloda neve is a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással.

Hogyan segíthet ebben egy szálloda?

A nyugodt, csodálatos erdei és hegyi környezet, a természetet idéző szállodai belső kialakítások adottak a spirituális, mentális feltöltődéshez. Amit mi ehhez hozzá tudunk tenni, az a személyes törődés Vendégeinkkel, a különböző aktivitási igényekhez szabott programajánlatok, egy új szemléletű spa és számtalan variáció a gasztronómia területén is.
Nálunk igazán otthon érezheti magát.

AKTIVITÁS MINDENKINEK

Fedezze fel nálunk a szubalpin klíma jótékony hatását, a kristálytiszta levegőt, barangolja be a Mátrát gyalog, nordic walking botokkal, vagy térjen vissza évszakról - évszakra, s próbálja ki mindegyik lehetőséget. Az igazi kalandokat kedvelőket várja az ország legmagasabban fekvő kalandparkja, de lehet a környéken siklóernyőzni és sziklát mászni is.
A kevésbé aktívaknak sem kell lemondani a Mátra szépségeiről, hiszen csak itt lehetséges komolyabb fizikai felkészültség és kerékpáros múlt nélkül is a hegyi élménykerékpározás! A bringázás élménye megmarad, mivel tekerni itt is kell, de az intelligens kis motor, érzi, mikor kell besegíteni egy kicsit a pilótának, így egyetlen emelkedő sem lehet akadály!
S persze télen itt van a leghamarabb hó, így a síelés sem maradhat ki, legyen szó profi síelésről, éjszakai sí kalandról, vagy a legkisebbek számára is igazi élményt jelentő hócsúszdáról, itt senki sem marad ki a havas kalandokból!

AMETHYST SPA

A több mint 40 éves Selvert Thermal Switzerland márka világszerte a legismertebb kozmetikai szalonokban és Spa intézetekben található meg. Ismerje meg egyszemélyes, páros és Hammam kezelőhelységeinkben a Selvert Thermal Switzerland legkorszerűbb regeneráló bőrvédő- és feszesítő, valamint hidratáló kezeléseit, és a párizsi Spa du Monde masszázskezeléseit, melyek Ázsia, a trópusok és a mediterrán vidék aromáival járul hozzá a test megújulásához.
Lifestyle Hotel Mátra - wellness - további információk

ARAGONIT ÉTTEREM

Mindez nem lenne teljes a gasztronómia területén kínált választási lehetőség nélkül, hogy ebben is mindenki megtalálja az életszakaszának, életritmusának megfelelőt:

 

A hangsúly minden területen és esetben a választás lehetőségén van, hogy Vendégeink megtalálják az életvitelüknek és életszakaszuknak legmegfelelőbbet, legyen szó mozgásról, pihenésről, étkezésről vagy mentális feltöltődésről.

Látogasson el hozzánk, fedezze fel saját magát és a Mátra kincseit nálunk!


Alapadatok

Szobaszám: 114 | Parkolás: 114 személyautó részére, ingyenes | Idegenforgalmi adó: 490 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett | DohányzásAz egész szálloda nemdohányzó | Kisállat: 6.000 Ft/éj - összesen 29 db szoba | Különtermek: 10 főtől 415 főig - 4 terem. | Akadálymentesség: 4 db szoba, illetve a szálloda egész területe akadálymentes.