Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Mátraháza, HRSZ. 7160 Útvonaltervezés
Telefon +36-37-309-850, +36-30-3344-055

Mátraháza, Lifestyle Hotel Mátra - Szobák

Nemdohányzó szállodánk összesen 114, berendezésében és hangulatában is a természet közelsége ihlette szobával és lakosztállyal várja kedves Vendégeit.

A szobák közül 24 szobapár összenyitható, 47 db erkéllyel / terasszal rendelkezik, 4 db mozgáskorlátozottak részére kialakított. Minden szoba alapfelszereltsége a klíma berendezés, zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszoba, az LCD LED TV műholdas csatornákkal és média lejátszási lehetőséggel USB csatlakozáson keresztül, telefon, minibár, laptop méretű szobai széf, bőröndtartó, hajszárító és az ingyenes internetkapcsolat (WIFI).

Standard szoba

Klimatizált, 25-30 m2 teljes (szoba+fürdőszoba+folyosó) alapterületű szobák. Kiságy elhelyezése és pótágyazás néhány szobában megoldható.
Férőhely: max. 2 fő
A szobában található ágyak külön fekhellyé is alakíthatóak. A szobák egy része erkéllyel rendelkezik és összenyitható.

Junior lakosztály

Klimatizált 32-38 m2 alapterületű, egy nappalival és egy hálószobával rendelkező lakosztályok. Kiságy elhelyezése megoldható, pótágyazás kihúzható kanapén (fekvőfelület: 160 cm x 190 cm) lehetséges.
Férőhely: max. 2 fő felnőtt + 2 fő 14 év alatti gyermek
A lakosztályok a földszinten, az első, második és harmadik emeleten helyezkednek el, 2 db összenyitható a mellette található standard szobával, 13 db erkélyes.

Családi lakosztály

2 db klimatizált 57 m2 alapterületű , egy nappalival, két háló- és fürdőszobával rendelkező lakosztály. Kiságy elhelyezése megoldható, pótágyazás kihúzható kanapén (fekvőfelület: 160 x 190 cm) lehetséges.
Férőhely: max. 4 fő felnőtt + 2 fő 14 év alatti gyermek

A lakosztályok a szálloda második emeletén találhatóak, panorámás terasszal rendelkeznek. Mindegyik egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

Lifestyle lakosztály

2 db klimatizált, 52 m2 alapterületű, egy nappalival, egy hálószobával, terasszal, jakuzzival felszerelt fürdőszobával rendelkező lakosztály (Kékestetőre vagy Gyöngyösre néző kilátással) Kiságy elhelyezése megoldható, pótágyazás nem lehetséges.
Férőhely: max. 2 fő felnőtt
A lakosztályok a szálloda 3. emeletén helyezkednek el, csodálatos panorámával a környező tájra.


A szobák érkezés napján 15:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 11:00 óráig (csoportok esetében 10:00 óráig) állnak Vendégeink rendelkezésére.
A szálloda foglaltságának függvényében tudja biztosítani a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét. Ha a Vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül. Igény esetén csomagszobát ingyenesen biztosítunk.
Késői elutazás lehetőségét a szálloda foglaltságának függvényében térítés ellenében tudja biztosítani. Standard szoba estében 5 000 Ft / szoba, lakosztályok esetében 6 500 Ft szoba. Késői elutazás esetén a felszámított díj tartalmazza a szoba használaton felül a wellness részleg használatát is. A hosszabbítás az utazás napján 15:00 óráig vehető igénybe.