Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Mátraháza, HRSZ. 7160 Útvonaltervezés
Telefon +36-37-309-850, +36-30-3344-055

Mátraháza, Lifestyle Hotel Mátra - SPA - hasznos tudnivalók

Mi az a SPA?

A SPA egyrészt egy rövidítés: a Sanus per Aquam, azaz „egészség a víz által”, másrészt egy belga fürdőváros neve. Világszerte olyan helyeket jelöl, ahol az egészségmegőrzésszépségápoláskikapcsolódásstresszkezelés az elsődleges cél.

Melyek a legnépszerűbb SPA kezelések világszerte?

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a masszázsok különböző fajtái a legnépszerűbbek.

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható. Nem csupán kellemes érzés, de kimutatható fiziológiai hatása is van. Csökken a stresszhormonok szintjejavul a nyirok és vérkeringés, a sejtek oxigénfelvevő képessége. A fizikai hatásokon kívül a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen. Az európai felnőtt lakosság közel 70%-a érintéshiányos, amely hosszútávon depresszióhoz, álmatlansághoz és krónikus fáradtság szindrómához vezethet.

Hogyan kell viselkedni a SPA-ban?

Kérjük, hogy a megbeszélt időpont előtt 10 perccel jelenjen meg a SPA recepciónál, hogy legyen idő kényelmesen elfoglalni a kezelőszobát és megismerkedni a személyzettel, ill. a kezelés menetével.

A masszázs- és szépségterápiák alatti teljes csend segíti az Ön kikapcsolódását és a terapeuta koncentrációját. Természetesen szakembereink tiszteletben tartják az Ön kívánságát és szívesen beszélgetnek vagy válaszolnak kérdéseire.

A spa kezelések a nyugalomról szólnak, ezért kérjük, hogy a kezelések ideje alatt mobiltelefonját hagyja a szobában vagy ha szükséges kikapcsolt / lenémított állapotban hozza magával, hogy sem az Ön, sem mások pihenését ne zavarja meg.

Milyen ruhában történik a kezelés?

Kérjük, hogy a szobába bekészített fürdőköpenyben érkezzen. A masszázsok és kozmetikai kezelések alatt viselheti saját fehérneműjét, fürdőruháját (hölgyeknél bikini alsót), de természetesen biztosítunk egyszer használatos fehérneműt is, ha Önnek ez kényelmesebb.

Kozmetikai kezeléseknél kezelőruhát, hajpántot biztosítunk. A kezelések során Önt végig betakarjuk, a masszázsterapeuták csak azt a testrészt takarják ki, amin éppen a kezelést végzik, így biztosítva az Ön kényelmét.

Javasoljuk, hogy ékszereit, karóráját és mobiltelefonját hagyja a szobában a kezelés idejére.

Mi történik, ha elfeledkezem az időpontomról és/vagy késve jelenek meg?

A pontosan érkező Vendégek érdekében, ha Ön késve jelenik meg:

Ha a lefoglalt kezelésen nem jelenik meg, a szolgáltatás ára az igénybevételtől függetlenül terhelésre kerül. Időpont módosításra a kezelés előtt 24 órával, a foglalások függvényében van lehetőség.

Étkezés és italfogyasztás

medencékben és a szaunákban étel-ital fogyasztása tilos és balesetveszélyes.

JADE bárban frissítő italokat, koktélokat, friss salátákat, frissensülteket, desszerteket vásárolhat a bár kínálójának megfelelően.

kezeléseket megelőző egy órában aaz étkezés nem ajánlott. Fogyassszon sok vizet a kezelések előtt és után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul és a méregtelenítés folyamata elkezdődik.

Hány éves kortól ajánlottak a SPA kezelések?

A legtöbb szolgáltatás 16 éves kortól vehető igénybe. Természetesen a kamaszok tisztító, ápoló arckezelését bőrállapottól függően, korhatár nélkül ajánljuk fiatalabb Vendégeinknek is.

Van-e egészségügyi ellenjavallata a wellness és SPA részleg használatának?

A medencéket és szaunákat Vendégeink saját felelősségükre használhatják.

Az Amethyst SPA részleg szolgáltatásait nem vehetik igénybe: lázas és fertőző betegek, feltűnő, nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó bőrbetegségben, illetve görcsös állapottal, eszméletvesztéssl járó betegségben szenvedők, akiknek nyílt sebük van, ittas vendégek, kábítószer vagy bódító hatású gyógszer hatása alatt álló személyek.

A SPA kezelések ellenjavallatait minden esetben feltüntetjük a kezelési menüben és a wellness recepción is készséggel nyújtunk tájékoztatást.

Gyermekek a SPA-ban

nyugodt és pihentető légkör fenntartása érdekében 14 év alatti vendégeink kísérő nélkül nem tartózkadhatnak az Amethyst SPA részlegben, illetve nem vehetik igénybe a kezeléseket, fitness részleget.                                         A SPA területén fokozottan ügyeljenek a kisgyermekek biztonságáraegy pillanatra se hagyják őket felügyelet nélkül.
Kisgyermekek esetében kérjük, hogy a medencékben használjanak úszópelenkát. (Ha esetleg nem hozott magával, spa recepciónkon megvásárolhatja azt.)
Csendes fürdőzés ideje alatt 14 éven aluli Vendégeink az élménymedencéket nem látogathatják.

Személyes tárgyak

SPA nem vállal felelősséget az elveszített személyes vagyontárgyakért. Kérjük ezért, hogy értékes tárgyait helyezze el a szobában található széfben! Kérjük, ne viseljen ékszert a SPA-ban!

Szauna etikett

10 jótanács szaunázás előtt:

Szauna használata az alábbi egészségügyi panaszok esetén ellenjavallt:

Natúr wellness használata 18+

A szálloda S2 szintjén elhelyezkedő natúr wellnesst kizárólag 18 éven felüliek látogathatják!

A tisztaság megőrzése közös érdekünk, kérjük, hogy a szaunát csak zuhanyozás után vegyék igénybe. A szauna használatához lepedőket biztosítunk, melyeket használat után kérjük, dobjanak az öltözőben elhelyezett gyűjtőládába.

A natúr wellness használata előtt az Amethyst SPA recepcióján érdeklődjön!