Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

8300 Tapolca, Köztársaság tér 10. Útvonaltervezés
Telefon +36-87-513-100

Tapolca, Hunguest Hotel Pelion - Esküvő a Balaton-felvidéken

A Tapolcai-medence egyike azon csodálatos természeti tájaknak, ahol együtt találni a vidék romantikáját a múlt emlékeivel és értékeivel. A tanúhegyek lábánál elhelyezkedő Hunguest Hotel Pelion szállodát körülölelik a zamatos borokat termő domboldalak, erdők, a múltat idéző középkori kolostorok és templomok maradványai, valamint a hullámzó Magyar Tenger.
Ebben az idilli környezetben szállodánk tökéletes helyszíne az életre szóló családi események lebonyolításának, ahol profi, szakértő személyzet gondoskodik az esküvő sikeréről.

Különtermeink alkalmasak kisebb létszámú és akár több száz főt befogadó örömünnepre, a szálloda egyedi, csodálatos parkja pedig ideális lehetőséget biztosít a helyben történő celebrálásokhoz.

Személyre szabott, változatos ajánlatokat kínálunk a menyegzőhöz, igény esetén magas színvonalon gondoskodunk a dekorációról, zenekarról, menyasszonyi csokorról is, illetve Pinocchio Klubunkban animációs programokról a legkisebbeknek...

KÜLÖNTERMEK

A Hunguest Hotel Pelion konferenciakapacitása az új FORUM konferenciateremmel elérte az 1000 főt, ezáltal a Közép-Dunántúl legnagyobb és legjobban felszerelt konferencia-központja lett. Nagyvonalú, exkluzív környezet várja az ifjú párt és családi, baráti népes körét precíz szervezői háttérrel, elérhető árakon. Természetes és mesterséges megvilágítás, a legmodernebb számítógépes vezérlésű fény – és hangtechnika...
Az esküvői vacsorához elegánsan díszítve biztosítjuk különtermeinket, körasztalos berendezéssel max. 300 főig. Kiváló séfünk és cukrászunk a konyhaművészet remekeivel várja a lakodalmasokat és a vendégek számára kedvezményes áron kínáljuk szobáinkat is.

A MI AJÁNDÉKUNK

Keressen minket elérhetőségeinken!