Bemutatkozás

A szálloda a Balaton-felvidék mediterrán hangulatú kisvárosában, Tapolcán található. Európában egyedülállóként közvetlen összeköttetésben van az alatta húzódó, asztmásokat, allergiásokat és egyéb légúti megbetegedésekben szenvedőket gyógyító barlanggal. A szállodai wellness szolgáltatások mind a vendégek testi-lelki kikapcsolódását és felüdülését szolgálják. Szállodánk óvodájában gyermekanimációval szórakoztatjuk kis vendégeinket jól képzett szakgárda segítségével.
Az ország egyik legnagyobb vidéki, többszörösen díjnyertes konferenciaszállodája 2010-től több, mint kétszeres kapacitással várja vendégeit - válassza a Hunguest Hotel Peliont Tapolcán!

Elérhetőség

Hunguest Hotel Pelion

8300 Tapolca, Köztársaság tér 10.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-87-513-100

Esküvő a Balaton-felvidéken

A Tapolcai-medence egyike azon csodálatos természeti tájaknak, ahol együtt találni a vidék romantikáját a múlt emlékeivel és értékeivel. A tanúhegyek lábánál elhelyezkedő Hunguest Hotel Pelion szállodát körülölelik a zamatos borokat termő domboldalak, erdők, a múltat idéző középkori kolostorok és templomok maradványai, valamint a hullámzó Magyar Tenger.
Ebben az idilli környezetben szállodánk tökéletes helyszíne az életre szóló családi események lebonyolításának, ahol profi, szakértő személyzet gondoskodik az esküvő sikeréről.

Különtermeink alkalmasak kisebb létszámú és akár több száz főt befogadó örömünnepre, a szálloda egyedi, csodálatos parkja pedig ideális lehetőséget biztosít a helyben történő celebrálásokhoz.

Személyre szabott, változatos ajánlatokat kínálunk a menyegzőhöz, igény esetén magas színvonalon gondoskodunk a dekorációról, zenekarról, menyasszonyi csokorról is, illetve Pinocchio Klubunkban animációs programokról a legkisebbeknek.
 

KÜLÖNTERMEK

A Hunguest Hotel Pelion konferenciakapacitása az új FORUM konferenciateremmel elérte az 1000 főt, ezáltal a Közép-Dunántúl legnagyobb és legjobban felszerelt konferencia-központja lett. Nagyvonalú, exkluzív környezet várja az ifjú párt és családi, baráti népes körét precíz szervezői háttérrel, elérhető árakon. Természetes és mesterséges megvilágítás, a legmodernebb számítógépes vezérlésű fény – és hangtechnika...
Az esküvői vacsorához elegánsan díszítve biztosítjuk különtermeinket, körasztalos berendezéssel max. 300 főig. Kiváló séfünk és cukrászunk a konyhaművészet remekeivel várja a lakodalmasokat és a vendégek számára kedvezményes áron kínáljuk szobáinkat is.
 

A MI AJÁNDÉKUNK

  • Az esküvői vacsorához az elegáns díszítés szállodánk ajándéka.
  • Az ifjú pár a nászéjszakát luxusapartmanunkban töltheti el díjmentesen.
  • A szobába jéghideg pezsgőt és Pelion tortát készítünk be, ébredés után pedig az éttermünkben gazdag büféreggeli várja a friss házasokat.
  • A késői elutazás lehetőségét is biztosítjuk, hogy szállodánk wellness és fürdőrészlegében felfrissülhessenek.

Keressen minket elérhetőségeinken!

 +36-87-513-100
 hotelpelion@hunguesthotels.hu