Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Vízipók-Csodapók gyermekbirodalom fedett térben is

ZALAKAROS: A BALATON RÉGIÓ CSALÁDI FÜRDŐJE

Szállodánk akciós ajánlatait itt találja!

A víz alatti mesevilág jól ismert hőse, Vízipók-Csodapók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket, akik pókháló kötélen juthatnak el az egyik élménytől a másikig. Számos vizes attrakció nyújt itt élményt, a gyerekek a kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

Fedett térben is gyermek birodalom várja a Zalakarosra látogatókat: fedett gyermekbirodalom nyílik két szinten, függőhidakkal, csúszdákkal, vizes élményelemekkel.

Családi szaunával bővült a kínálat, amelynek a legnagyobb előnye, hogy azokat 60-70 fokra fűtik fel, ezáltal gyermekek is használhatják, így az egész család együtt élvezheti a szaunázás élményét. Van itt még sóhomokozó, hempergő játszóház, a nagyobbaknak junior játszózóna. A szülők, nagyszülők örömére pedig tágas pihenőtereket alakítunk ki, így egy kényelmes nyugágyból figyelemmel kísérhetik a kicsik minden mozdulatát. Akár kint, akár bent, esőben és napsütésben a Klub Oázis program keretein belül vidám animátor csapat gondoskodik a felhőtlen szórakozásról, a hét minden napján, heti órarend szerűen. A programsorozat állandó, színes és szórakoztató gyermekprogramokkal, maradandó élményekkel gazdagítja majd a kicsiket. A zene, tánc és csapatversenyek alkalmával mozgásigényüket vezethetik le, míg a tematikus programok, mint a kalóznap, vagy a lovagok és hercegnők napja pedig a kreatív szórakozásról gondoskodnak. A Klub Oázis Latino és az Aquasalsa táncos edzésprogram latin ritmusokra és könnyen követhető gyakorlatokra épül, így kínálva élvezetes elfoglaltságot.
Míg a gyerekek játszanak, addig a szülők is lazíthatnak. A homokos strandfoci pálya egy hétvégén sem lesz üresen: női-férfi strandfoci kupák, strandröplabda mérkőzések, strandbirkózó bajnokságon szurkolhatnak az apukák, míg az anyukák testet-lelket felüdítő wellness kezelésekkel kényeztethetik magukat.