Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A szálloda a termálvízéről híres Zalakaros központjában fekszik. A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Zalakarosi Fürdővel, így télen is gyorsan, kényelmesen elérhető a gyógyászat és a belső medencék. A fürdőhöz fedett és szabadtéri medencék tartoznak, a sportoláshoz nyáron normál vizű úszómedence áll rendelkezésre. A fürdővendégek különböző gyógykezeléseket vehetnek igénybe.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Freya

8749 Zalakaros, Termál u. 7.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-93-340-125

Nyaralás Zalakaroson

Hunguest Hotel Freya · Zalakaros

Nyaralás Zalakaroson

32 900 Ft-tól/fő/éj

Rekreáció Zalakaroson

Hunguest Hotel Freya · Zalakaros

Rekreáció Zalakaroson

22 865 Ft-tól/fő/éj

SENIOR AJÁNLAT

Hunguest Hotel Freya · Zalakaros

SENIOR AJÁNLAT

20 315 Ft-tól/fő/éj

Kedvezmények, egyéb fizetési információk

Áraink tartalmazzák az éjszakák számával megegyező számú fürdőbelépőt a Zalakarosi Fürdőbe, mely napi többszöri átjárásra jogosít egy zárt folyosón keresztül!

Gyermekkedvezmények igénybe vehetők

  • 0-4 éves korig a szállás és ellátás a szülők szobájában pótágyon illetve babaágyon történő elhelyezés esetén ingyenes.
  • 4-12 év: a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 50% engedmény a felnőtt vendégek árából
  • 12 éves kor feletti gyermek felnőtt árat fizet.

Az árakból az étkezések (büféreggeli és vacsora) egységára: 10 900 Ft/felnőtt/éjszaka, 5 450 Ft/6-12 éves gyermek/éjszaka.

Korai érkezés és késői távozás

Tovább maradna? Hamarabb érkezne? Nem probléma! Nálunk pihenése minden egyes napja teljes értékű lehet. Magyarországi szállodáinkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát tovább maradjon, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe, így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!
Árak:

  • korai érkezés 10.00 - 14.00 óráig: 5 000 Ft/szoba,
  • késői távozás: 10.00 - 12.00 óráig: ingyenes,12.00 - 19.00 óráig: 9 000 Ft/szoba.

Korai érkezésre, illetve késői távozásra való igényét kérjük foglaláskor jelezze! A korai érkezést és a késői távozást az aktuális foglaltság függvényében tudjuk teljesíteni!

Ajánlatainkra számos kedvezmény érvényesíthető (pl. Hunguest Hotels Törzskártya, amelyek csak saját szolgáltatásainkra érvényesek. Bővebb információ a közvetített szolgáltatásokról itt.