Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

8749 Zalakaros, Termál u. 7. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-93-340-125 | +36-93-340-137

Zalakaros, Hunguest Hotel Freya - Szobainformáció

162, ebből kétágyas: 88, kétágyas pótágyas: 62, apartman: 12. Minden szobához fürdőszoba (fürdőkádas), elkülönített WC, gardrob rész, erkély tartozik. A szobák közvetlen városi telefonvonallal, televízióval, vezeték nélkül internet elérhetőséggel (WIFI), minibárral felszereltek és légkondicionáltak.

APARTMANOK

Az apartmanok egy hálószoba és egy nappali részből állnak. 6 db egylégterű és 6 db két légterű - ajtóval elválasztott-  apartman található a szállodában. Az ágyak mérete: 2 db 90 cm x 200 cm.

SZOBA

A kétágyas szobák egy része pótágyazható. Az ágyak mérete: 2 db 90 cm x 200 cm.
A pótágyas szobákban 1 db 120 cm x170 cm szélesre kinyitható pótágy található, amin két kisebb gyermek kényelmesen elfér. 
Emeletes ágyas szobákkal is rendelkezik szállodánk, melyekben a normál ágy mellett 1 db emeletes ágy is található, fekvőfelülete: 2 db 80 cm x 180 cm.


Korai érkezés és késői távozás

Tovább maradna? Hamarabb érkezne? Nem probléma! Nálunk pihenése minden egyes napja teljes értékű lehet. Magyarországi szállodáinkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát tovább maradjon, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe, így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során, vagy ide kattintva!
Árak:

Korai érkezésre, illetve késői távozásra való igényét kérjük foglaláskor jelezze! A korai érkezést és a késői távozást az aktuális foglaltság függvényében tudjuk teljesíteni!