Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Gasztronómia

Jó tudni - Hajdúszoboszlón nem csak a víz finom!

A hajdúszoboszlói Hunguest szállodák (Hunguest Hotel Aqua-Sol és Hunguest Hotel Béke)konyháinak ízmester chef-jei nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a hazai és nemzetközi bajnokságokon, kupákon aranyéremmel díjazott alkotásokra emlékeztető variánsokat a hétköznapi munkában is be tudjanak mutatni a szállodában vacsorázó vendégek elégedettségére.

Németh Péter -  Hotel Béke
konyhafőnök-helyettes

- 1998. Országos gasztronómiai verseny Junior csapat : 3 aranyérem
- 2001. Innsbruck junior csapat : ezüstérem
- 2002. Észak-Magyarországi Regionális szakácsverseny : ezüstérem      
- 2005. Taverna Kupa : bronzérem
- 2006. Gasztrorandevú : „A” kategória magyar bajnoki cím
2006. Luxemburg – Szakács világbajnokság: bronzérem csapat

Barbecue kacsamell kakukkfüves rizottóval,
sült fügével, marinált édesköménnyel 
és gránátalmás édesköménnyel
Hajdúszoboszló, Hunguest Hotels gasztronómia, Barbecue kacsamell kakukkfüves rizottóval, sült fügével, marinált édesköménnyel  és gránátalmás édesköménnyel

 Németh László  -  Hotel Aqua-Sol
Konyhafőnök, Mesterszakács, a Hunguest Hotels Chef Club ’99 elnöke

- 1998. Luxemburg – Szakács világbajnokság : 2 ezüstérem
- 1999. Basel – Gasztronómiai világverseny : ezüstérem csapat
- 1999. Karlsruhe – Gasztronómiai világverseny: ezüstérem csapat
- 2000. Erfurt – Gasztronómiai Olimpia : bronzérem
- 2004. Erfurt – Gasztronómiai Olimpia : bronzérem csapat
2006. Luxemburg – Szakács világbajnokság : aranyérem csapat
- 2007. MNGSZ mesterszakácsi cím

Kékáfonyával pácolt bébikaralábé
olivás-cukkinis sajttortával és ecetes mangóval

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotels gasztronómia, Kékáfonyával pácolt bébikaralábé olivás-cukkinis sajttortával és ecetes mangóval

Szabó Zoltán   -  Hotel Aqua-Sol
Konyhafőnök-helyettes, Mesterszakács

- 2005. Gasztrorandevú : aranyérem
- 2005. Gaál Sándor országos gasztronómiai verseny: aranyérem
- 2005. Taverna Kupa : bronzérem
- 2006. Bodor Béla emlékverseny : aranyérem
- 2006. Gasztrorandevú : aranyérem
- 2006. Gaál Sándor országos gasztronómiai verseny : aranyérem
2006. Luxemburg – Szakács világbajnokság: aranyérem csapat
- 2007. Culinary Expo – magyar bajnoki cím
- 2007. MNGSZ mesterszakácsi díj

 Mini rozscipó aquadellával grillezett paprikával,
ajóka majonézzel

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotels gasztronómia, Mini rozscipó aquadellával grillezett paprikával, ajóka majonézzel

Kísérje figyelemmel további, a gasztronómia érdekes és hálás témakörébe vágó információinkat is. Hamarosan receptekkel is kedveskedünk kedves vendégeinknek!