Gasztronómia
Jó tudni - Hajdúszoboszlón nem csak a víz finom!
A hajdúszoboszlói Hunguest szállodák (Hunguest Hotel Aqua-Sol és Hunguest Hotel Béke)konyháinak ízmester chef-jei nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a hazai és nemzetközi bajnokságokon, kupákon aranyéremmel díjazott alkotásokra emlékeztető variánsokat a hétköznapi munkában is be tudjanak mutatni a szállodában vacsorázó vendégek elégedettségére.
Németh Péter - Hotel Béke |
Barbecue kacsamell kakukkfüves rizottóval, |
Németh László - Hotel Aqua-Sol |
Kékáfonyával pácolt bébikaralábé |
Szabó Zoltán - Hotel Aqua-Sol |
Mini rozscipó aquadellával grillezett paprikával, |
Kísérje figyelemmel további, a gasztronómia érdekes és hálás témakörébe vágó információinkat is. Hamarosan receptekkel is kedveskedünk kedves vendégeinknek!