Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Hunguest Bük

A Hunguest Bük szálloda két szárnyában összesen 189+171 szoba található.


A szálloda egész területén ingyenes internet-csatlakozási lehetőség, WiFi áll vendégeink rendelkezésére.

Szállodánk nemdohányzó, így annak teljes területén tilos a dohányzás. Dohányzásra kijelölt hely a szálloda főbejárata mellett található.


A keleti szárny, egykori Hunguest Hotel Répce szobái (2022 augusztusától)

Prémium kétágyas szoba – 103 db

Keleti és nyugati tájolású kétágyas szoba, lifttel is megközelíthető.
A szobában max. 1 db mobil pótágy helyezhető el, azaz max 2 felnőtt + 1 fő 12 éven aluli gyermek fér el.

Prémium kétágyas akadálymentes szoba – 2 db

A szállodában 2 db keleti tájolású akadálymentes szoba található. A szobák nagyobb alapterületűek, speciális fürdőszobával ellátottak, így kerekesszékkel érkező vendégeink számára is kényelmes.

Prémium kétágyas pótágyazható – 5 db

Szállodánk növelt alapterületű szobái, amely 2 felnőtt és 1 gyermek, vagy akár 3 felnőtt kényelmes elhelyezését biztosítja.

Prémium kétágyas összenyitható szoba – 36 db

Nagyobb létszámú családok kényelmes elhelyezését biztosító kétágyas szobáink. Szállodánk specialitása, hogy ezekből a szobákból akár 4 is összenyitható, így akár 3 generáció vagy kisebb baráti társaság is együtt tud üdülni.

Deluxe kétágyas szoba – 7 db

Ezen szobakategóriánk családos vendégeink részére tökéletes választás, a szobából nyíló hálórész a gyermekeknek is kényelmes elhelyezést biztosít. A szobák nyugati tájolásúak.

Junior suite – 6 db

Szállodánk lakosztályai közül ez a kisebb méretű, amelyben egy légtérben akár 4 felnőtt is kényelmesen elfér. A junior suite szobák nyugati tájolásúak.

Lakosztály (erkélyes) – 6 db

Szállodánk egyetlen olyan szobatípusa, amelyhez saját (zárt, privát) erkély tartozik. A két légteres szoba családok részére is kiválóan alkalmas.

Klassik kétágyas szoba – 6 db

Szállodánk legkedvezőbb árfekvésű szobái, két fő elhelyezésére alkalmasak. A szobák lifttel nem megközelíthetőek, nyugati tájolásúak.

 

A nyugati szárny, az egykori Hunguest Hotel Répce Gold szobái

Kétágyas szoba - 149 db

A négy emeleten elhelyezkedő nemdohányzó, klimatizált szobák keleti vagy nyugati tájolásúak. Szobáink minibárral, széffel, telefonnal, színes televízióval felszereltek, mindegyikhez erkély tartozik. A szálloda egész területén ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.
A fürdőszobák részben káddal, részben zuhanytálcával vannak felszerelve. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, vendégeink részére fürdőköntöst biztosítunk. A szobában max. 1 db mobil pótágy helyezhető el, azaz max 2 felnőtt + 1 fő 12 éven aluli gyermek fér el.

Kétágyas szoba dupla pótággyal - 14 db

A négy emeleten elhelyezkedő nemdohányzó, klimatizált szobák keleti vagy nyugati tájolásúak. Szobáink minibárral, széffel, telefonnal, színes televízióval felszereltek, erkély nélküliek. A szálloda egész területén ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.
A pótágy két személyes rekamié, amely kihúzható, amely 2 gyermek elhelyezésére is alkalmas.
A fürdőszobák zuhanytálcával vannak felszerelve. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, vendégeink részére fürdőköntöst biztosítunk. Kétszemélyes kihúzható rekamiéval 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére van lehetőség

Családi szoba - 12 db

Családos vendégeink részére családi szobákat alakítottunk ki, amelyek két - külön bejárattal is rendelkező - összenyitható szobák, így pótágyazás nélkül is 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak.
A négy emeleten elhelyezkedő nemdohányzó, klimatizált szobák keleti vagy nyugati tájolásúak. Szobáink minibárral, széffel, telefonnal, színes televízióval felszereltek, mindegyikhez erkély tartozik. A szálloda egész területén ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.
A fürdőszobák részben káddal, részben zuhanytálcával vannak felszerelve. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, vendégeink részére fürdőköntöst biztosítunk.
Maximális férőhely: 4 felnőtt + 2  fő12 év alatti gyermek

Akadálymentes szoba - 2 db

A szálloda első emeletén levő két nemdohányzó, klimatizált, speciálisan kialakított mozgáskorlátozott szobákhoz kísérőszobát is tudunk biztosítani. Szobáink minibárral, széffel, telefonnal, színes televízióval felszereltek, mindegyikhez erkély tartozik. A szálloda egész területén ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.
A fürdőszobák részben káddal, részben zuhanytálcával vannak felszerelve. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, vendégeink részére fürdőköntöst biztosítunk. A szobában max. 1 db mobil pótágy helyezhető el, azaz max 2 felnőtt + 1 fő 12 éven aluli gyermek fér el.

Apartman - 8 db

A nappaliból és hálószobából álló apartmanjaink párok és családok részére is ideálisak. A hálószobában két normál, összetolt ágy, míg a nappaliban egy két személyes rekamié, amely kihúzható található, ez utóbbi akár két fő részére is megfelelő.
A négy emeleten elhelyezkedő nemdohányzó, klimatizált szobák keleti vagy nyugati tájolásúak. Szobáink minibárral, széffel, telefonnal, színes televízióval felszereltek, mindegyikhez erkély tartozik. A szálloda egész területén ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.
A fürdőszobák káddal vannak felszerelve. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, vendégeink részére fürdőköntöst biztosítunk. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezésére alkalmas.

VIP apartman - 4 db

A nappaliból és hálószobából álló VIP apartmanjainkban egy beépített jacuzzi teszi felejthetetlenné a pihenést. A hálószobában két normál, összetolt ágy, míg a nappaliban egy két személyes rekamié, amely kihúzható található, ez utóbbi akár két fő részére is megfelelő. Mindkét szobában televízió, a nappaliban DVD lejátszó is található.
A négy emeleten elhelyezkedő nemdohányzó, klimatizált szobák keleti vagy nyugati tájolásúak. Szobáink minibárral, széffel, telefonnal, mindegyikhez erkély tartozik. A szálloda egész területén ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.
A fürdőszobák zuhanyzóval vannak felszerelve. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, vendégeink részére fürdőköntöst biztosítunk.
2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezésére alkalmas.