Mégis SZÉP a világ!

2020. október 29.


SZÉP kártyája 15%-al többet ér 2020. december 17-ig!

Minden vendégünk részére, aki a Hunguest Hotels weboldalán új foglalást készít magyarországi szállodáink egyikébe, és Széchenyi Pihenőkártyával (továbbiakban: SZÉP kártyával) fizeti aktuális szállásköltségének legalább 80%-át, 15% kedvezményt biztosítunk aktuális, a Hunguest Hotels weboldalon elérhető árainkból 2020. december 17-ig.A Hunguest Zrt „Mégis SZÉP a világ!” elnevezésű promóciójának Promóciós Szabályzata

A Hunguest Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Hattyú utca 14, cégjegyzékszám: 01 10 14040) – továbbiakban Szervező – „Mégis SZÉP a világ!” elnevezéssel promóciót szervez, amelynek szabályait Szervező a jelen Promóciós Szabályzatban határozza meg.

1. A "Mégis SZÉP a világ!" akció időtartama, területi hatálya

A "Mégis SZÉP a világ!" akció 2020. november 01 - december 17. közötti időtartamra érvényes.

A "Mégis SZÉP a világ!"-ban akció a Hunguest Hotels jelen Promóciós Szabályzatának 1. pontjában meghatározottak szerinti szállodáiban kerül érvényesítésre.

Elérhető szállodáink:


2. A "Mégis SZÉP a világ!" akcióban történő részvétel

A "Mégis SZÉP a világ!" akciót a Szervező a jelen Promóciós Szabályzat 1. pontjában meghatározott szállodákban új, érvényes foglalást készítő azon vendégek részére szervezi, akik szállodai tartózkodásuk költségének legalább 80%-át SZÉP kártyával rendezik, és 2020.11.01-12.17. között valamely, alább megjelölt szállodában szállnak meg.

3. A "Mégis SZÉP a világ!" akciós ajánlat és mechanizmusa

A Szervező a "Mégis SZÉP a világ!" akció időtartama alatt SZÉP kártyával rendelkező, és a jelen Promóciós Szabályzat 1. pontjában meghatározott szállodá(k)ban megszállt, és szállásköltségük 80%-át SZÉP kártyával fizető vendégek számára 15% kedvezményt biztosít a www.hunguesthotels.hu oldalon elérhető ajánlataink árából 2020. november 01 és december 18. között történő új foglalás esetén!

A feltételek teljesülése esetén a kedvezmény biztosítása a, erről a Szervező külön értesítést nem küld.

Ha a "Mégis SZÉP a világ!" kedvezményt szeretné igénybe venni, kérjük szobafoglaláskor, érkezéskor és a számla fizetésekor is jelezze Kollégáinknak, hiszen ez szolgál a kedvezmény megadásának alapjául.

A "Mégis SZÉP a világ!" akciót az akciós időtartam alatt akár több alkalommal is igénybe lehet venni.

4. Egyéb szabályok

A "Mégis SZÉP a világ!" kedvezmény biztosítása csak a feltételek teljesülése, valamint a szállodánál közvetlen foglalás esetén lehetséges (telefonon vagy e-mail címen történő foglalás esetén, illetve a hunguest.hu oldalon keresztül lefoglalt ajánlatok esetében) - közvetítőnél történt szállásfoglalás esetén a fenti kedvezmény nem biztosítható.

5. A Szervező jogai

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a "Mégis SZÉP a világ!" akciót bármikor szüneteltesse, vagy visszavonja, továbbá, hogy a "Mégis SZÉP a világ!" akció feltételeit bármikor megváltoztassa.