Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Síoktatók kongresszusa a Mátrában

2010. január 24. és 31. között Magyarországon, a Mátrában tartja soros kongresszusát a nem főfoglalkozású síoktatók nemzetközi szervezete, az IVSI (Internationaler Verband der Schneesport-Instruktoren). A havas programokat, gyakorlati bemutatókat és workshopokat bárki megtekintheti a Mátraszentitváni Síparkban. A kongresszus ülései, illetve elméleti előadásai, konzultációi a szállásnak is otthont adó galyatetői nagyszállóban (Hunguest Grandhotel Galya) lesznek, a kongresszus rendezője a Síoktatók Magyarországi Szövetsége.
Az egyhetes rendezvényen a tagországok szakmai delegációkkal és a nemzeti síoktatás tematikáját és metodikáját bemutató demo-csapatokkal vesznek részt.
A kongresszusra az IVSI 12 tagországából érkeznek delegációk, oktatók és a havas sportágak iránt érdeklődők. A rendezvény alatt a szakmai konzultációk és előadások mellett változatos sport és kulturális programot is kínálnak a szervezők a mintegy 120 külföldi és - reményeik szerint - jelentős számú magyar sí és egyéb havas sportot oktató szakember illetve érdeklődő közönség részére.
A kongresszuson a síoktató szakma összes nemzetközi szervezete (INTERSKI, IVSS, ISIA) is jelen lesz. A kongresszus első napján, január 25-én, a megnyitón és azt követően Magyarország a főszereplő. Január 27-én, kedden, nyílt nap keretében a Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ) az érdeklődőknek ingyenes síoktatást és kedvezményes síbérlet vásárlást biztosít.