Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

A Hunguest Hotels bemutatja: Szávay - Ivanovics mérkőzés, december 10., SYMA csarnok

Hülvely István - Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgató
Hülvely István, a Hunguest Hotels  vezérigazgatója:

„Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy Szávay Ágnes és Ana Ivanovics mérkőzésének létrejöttében tevékenyen közreműködhetünk. A Hunguest Hotels cégfilozófiájában a kezdetektől fogva kiemelt szerepe van a minőségnek, az értéknek: azért és úgy dolgozunk, hogy vendégeink érezzék, szállodáinkban minden területen kiemelt fontosságú a minőség. E rangos sporteseményhez, az „ászokhoz” való kapcsolódásunk természetes.  Sport iránti elkötelezettségünket fémjelzi, hogy hosszú évek óta vagyunk a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója. A tenisszel való kapcsolatunk sem új keletű: Magyarország első ATP teniszversenye – a Hunguest Open – is hozzánk fűződött 1994-ben, ugyanakkor a mai napig egyik névadója vagyunk Magyarország egyik legexkluzívabb társasági teniszversenyének.  
  
Remélem a Szávay – Ivanovics mérkőzés támogatásával a magunk módján ezúttal is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a tenisz szépségéből minél több sportbarát kapjon ízelítőt, ne csak a televízió képernyője előtt. Jó szórakozást!”
Az idei WTA ranglistán néhány hét leforgása alatt több mint 70 helyet előrerukkoló Szávay Ágnes a világ öt legjobb női teniszezője között számon tartott szerb Ana Ivanoviccsal mérkőzhet meg a Hunguest Hotels támogatásával. Az eseményre december 10-én, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban a II. KENÓ Nemzetközi Teniszgálán kerül sor.

Szávay Ágnes - teniszgála, SYMA csarnok
A gála hat nemzet kiválóságait hívja pályára, a két hölgyteniszezőn kívül a spanyol Tommy Robredót, a horvát Ivan Ljubicsicset, a  humoros mérkőzést bemutató francia Henri Leconte-ot és az iráni Mansour Bahramit és velük együtt a magyar tenisz néhány ifjú reménységét. A KENÓ Teniszgála a tavalyi premieren többek között a világranglistavezető és világbajnok belga Justine Henint és a legendás hírű Martina Navratilovát mutatta be a közönségnek.

Ana Ivanovics - teniszgála, Syma csarnok
Idén a Syma Sport- és Rendezvényközpontban a világ húsz legismertebb és legsikeresebb aktív játékosa közül három is pályára lép, a francia Leconte Grand Slam győzelemmel is büszkélkedhet. Ami pedig Ivanovicsot illeti, az US Open rajtja előtt a világranglistán 5. szerb szépség idén döntős volt a Roland Garroson, elődöntős Wimbledonban, s ő végzett az első helyen a Los Angeles-i magasan jegyzett WTA-tornán. 

Patay László, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke az esemény sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a II. KENÓ Nemzetközi Teniszgála vitathatatlanul a hazai szövetség idei 100 éves évfordulós ünnepi eseményeinek csúcsrendezvénye. Gratulált a gála ötletgazdáinak és szervezőienk, és már most bejelentette, hogy december 10-én a Syma Sport- és Rendezvénycsarnok küzdőterén írják majd alá a magyar és a szerb tenisz szövetség közötti hosszú távú együttműködési megállapodást, amely mindkét fél számára előnyöket jelent, természetesen a jelenlegi erőviszonyok alapján, nekünk magyaroknak valamivel többet.