Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Gyermekszámla

Pöttömvilág - Hunguest Hotels gyerekprogram

Kapcsolódó tartalom

HUNGUEST HOTELS A JÖVŐ TÖRZSVENDÉGEIÉRT

A szabadságolások, a vakációk idején vagy hétvégente megindul az ország nagyja, de az apraja is. Ma már mindennapos, hogy kisebb és nagyobb gyermekeinkkel együtt kelünk útra, hiszen kikapcsolódásunk helyszínéül választhatunk olyan szállodát is, ahol őket is attrakciók, hozzáértő személyzet várja. Családos üdülésre ilyenkor leginkább belföldi szállodát választunk, hiszen az utazás rövidsége az aprók esetében fontos tényező. Magyarország egyik legnagyobb szállodalánca, a Hunguest Hotels, gyermekkedvezményeivel, célzott ajánlataival, a wellness-szolgáltatások sokszínűségével eddig is odafigyelt a családosokra.

A Hunguest Hotels gyerekprogramja  játékokkal és meglepetésekkel  tárja szélesre a Pöttömvilág kapuit!

Virtuális gyerekkártya

Elindult a Pöttömvilág virtuális gyerekkártya programunk! Ha még nem múltál el 14 éves és szüleid rendelkeznek Hunguest Hotels Törzskártyával, akkor mindössze a szállodai

Hunguest Hotels Pöttömvilág - Bandi
Törzskártya használat során kapott slipet kell megőriznetek, amelynek segítségével itt tudjátok a pontokat gyűjteni. Érdemes, hiszen a pontok játékokra válthatók be a Pöttömvilág katalógusban!

A Pöttömvilág Virtuális Gyermekkártya Program a Hunguest Hotels Egyéni-és VIP Törzskártyák kiegészítő szolgáltatása, amely használójának a szállodalánchoz tartozó szállodákban történő, pontfelírással járó törzskártya-használat esetén gyermekei, unokái részére játékvásárlási lehetőséget biztosít.

A regisztráció után bármely pontjóváírással járó Törzskártya használat esetén a szálloda saját szolgáltatásainak ellenértékét képező forgalom 1%-ával megegyező mértékű pont kerül jóváírásra a Virtuális Gyermekkártyán. A Gyermekkártyán történő pontgyűjtéshez a Törzskártya-használat során kapott bizonylaton (slipen) szereplő tranzakciós számot kell megadni. A Gyerekkártyához tartozó aktuális pontegyenleg – bejelentkezés után – a bal felső sarokban lesz folyamatosan látható. Az összegyűjtött pontok gyerekjátékokra válthatók be, amelyek megtekinthetők online játékkatalógusunkban. Válogasson kedvére!

Részletes üzleti feltételeinket itt tekintheti meg.

Matricagyűjtő füzet

Kérd szállodáink recepcióján a Pöttömvilág matricagyűjtő füzeted és ragaszd be a neked tetsző pöttöm pöttyöt, vagy színezd ki Pannit és Bandit! Ha a színezéssel nem akarsz várni, azt megteheted itt is!


AJÁNLÓ

Hunguest Hotels gyermekbarát szállodák