2015-ös újdonságok

2015. december 23.

A teljesség igénye nélkül fényképekkel illusztrálva felvonultatunk pár idei újdonságot, mely a Hunguest Hotels házakban vagy közvetlen környezetükben található.

A Hunguest Hotel Pelionban Tapolcán a szálloda hatalmas kertjében találkozhatunk újdonságokkal, két kültéri csúszdával, melyet kicsik és nagyon is szívesen használtak...

valamint footgolf- és egy bmx-pálya is épült a kertbe...

Megújult a Hunguest Hotel Heiligenblut
Felújítottuk ausztriai szállodánk, a Grossglockner lábánál található Hunguest Hotel Heiligenblut szobáit. 2015 nyara óta megújult külsővel és kényelmesebb, praktikusabb berendezéssel várjuk vendégeinket. Bővebben...


 

Megnyitott a Lillafüredi Sport- és Kalandpark!

Lélegzetelállító környezetben, felnőtteknek és gyerekeknek is érdekes elemmel, sok futball tematikájú attrakcióval nyitott meg az új kalandpark, a Hunguest Hotel Palotától párszáz méterre.Szállodaláncunk 2015. december 15-étől egy új taggal bővült: a Hunguest Hotel Apollo is immár várja törzsvendégeinket Hajdúszoboszlón.

És az év végére maradt egy névváltozás: szállodánk, mely eddig a Tulip Inn Millennium nevet viselte, most már a Hunguest Hotel Millennium néven folytatja pályafutását. 

Végül, de nem utolsó sorban megemlítjük, hogy a Hunguest Hotels honlapját is megújítottuk a nyár folyamán, mint azt már Önök is bizonyára észrevették.