Belépés
Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Fitness és tornaterem

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Fitness termünk és tükrös tornatermünk kitűnő választás a beltéri mozgásformákat kedvelőknek. Különböző erősítő gépünk, valamint kardio-fitness berendezésünk mellett bordásfal, bokszzsák, húzódzkodó és matracok állnak rendelkezésre.
(Felhívjuk figyelmüket, hogy a szálloda fitness terme a 14 éven aluli vendégeink számára nem látogatható!)

Felszereltség:


Természetesen egy kellemes séta a Balaton partján nyugtatólag hathat az idegekre. A hullámzó magyar tenger látványa, a víz fodrozódása, a természet folyamatosan változó formái és ezer színe elkápráztatja nem csak azokat, akik először találkoznak e táj szépségeivel. A kalandos kerékpártúrákhoz szállodánk több kölcsönözhető kerékpárt állít szolgálatba évről-évre. Így még könnyebbé téve a környék bebarangolását új csodák után kutatva.

 

Pihenjen, töltődjön és mozogjon velünk!