Belépés
Bükfürdő, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce - Sonnentherme

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Családi üdülés a jó közérzet szigetén  - a Sonnentherme Lutzmannsburg Frankenau Európa vezető kisbaba- és gyermektermálfürdője.

A Sonnentherme termálfürdő a családok vízi oázisa és a kellemes közérzet szigete – a kisbabaajánlattal kecsegtető „Babyworld”, a gyermekek számára létesített „Funny Waters”, valamint a kikapcsolódni vágyóknak a „Silent Dome” pihenőfürdő.

A burgenlandi Sonnentherme egészen közel – csupán néhány percnyire – fekszik a határhoz.

A Sonnentherme gazdag sport-, élmény és kikapcsolódási ajánlattal kápráztatja el vendégeit, az apróságok számára ez maga a Vízi paradicsom. Ha élményre és pihenésre vágyik, akkor itt jó helyen jár. A Sonnenthermébe Bükfürdőről pillanatok alatt eljuthat.

Egész évben nyári hangulat és fürdőhőmérséklet, meleg termáláramlatok és minden korosztály számára személyre szabott lubickolási és wellnessprogram – a Sonnentherme ideális élettér az egész család számára: a "Funny Waters” élményrészen soha sem lankad a kalandvágy, a kisbabák pedig a Babyworld-kínálatban lelhetik igazán örömüket.
Könnyed sportolást, valamint teljes ellazulást ígér a „Silent Dome” pihenőfürdő.
„KELLEMES KÖZÉRZET” – ezeket a szavakat Lutzmannsburgban csupa nagybetűvel írják. Kösse össze a kellemeset a hasznossal: a 41°C alaphőmérsékletű termálvíz – amely nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátot tartalmaz – 650 méter mélyről tör fel, és elsősorban a mozgásszervi és a vérkeringés betegségeire nyújt gyógyírt.

Babyworld” – Ideális kialakítás kisbabáknak

A Sonnentherme termálvize kedvező összetétele miatt kisbabák számára is nyugodt szívvel ajánlható. A termálfürdő Ausztria-szerte az apróságok IGAZI speciális fürdőhelye. A vízi manók és szüleik sok örömet lelnek a páratlan Babyworld-ajánlatban: itt senki sem néz rosszallóan, ha a kisbabák pelenkában lubickolnak a vízben – a „bébiúsztatóban” vagy az öt különböző, bébicsúszdával és vízi gombával felszerelt sekélyvízű játszómedence egyikében. A babakocsikat a termálfürdő kasszájánál lehet térítésmentesen kikölcsönözni és a fürdő egész területére is be lehet vinni.

Itt minden megtalálható, amire a profi kisbabának szüksége van – pelenkázó asztalok, járókák, libikókák és gyermeknyugágyak, valamint falra erősített „bébifotelek” (például az öltözőkabinokban és az illemhelyeken). Szintén gondoltak a cumisüveg-melegítőre, az etetőszékekre, a gyermekkönyvekre és a játékokra. Az üzletet és az éttermet is az apróságok igényeihez alakították. Ezen kívül található itt egy gyermekjátszóház is, amely játékokkal és egy szabadtéri játszótér homokozóval várja kis vendégeit.

A legkisebbek sportja: a meleg vízben történő mozgás három hónapos kortól pozitív hatással van a kisbabákra – ezt az orvostudomány is igazolta. A legkisebb sportolók körében – gondos szakfelügyelet mellett – a kisbabaúszás hódít: eközben vidáman fejleszthető az egyensúlyérzék és az izomzat.

Funny Waters” – Vízi örömök felsőfokon

Az élményre vágyó vízi ördögfiókák Ausztria-szerte a „Funny Waters” élménymedencéhez zarándokolnak: a fő látványosságai közé tartoznak Európa leghosszabb, betéri óriáscsúszdái, melyek egy 23 méteres toronyból startolnak. Mindezt a fény- és hangeffektusok teszik még érdekesebbé. További kalandok forrása a hullámmedence a barlanggal és a vízeséssel, a vadpark, az ugróhíd és a külső, szabadtéri medence.

Silent Dome” – A kikapcsolódni vágyók pihenőfürdője

A Sonnentherme a nyugalomra vágyók és az egészséges életmód híveinek paradicsoma.

A pazarul kialakított „Silent Dome” pihenőfürdőben teste-lelke kikapcsolódásra lel.

A napsugarak és a fények birodalmában biztosan mindenki talál magának nyugágyat. Egyszerre ugyanis csak annyi vendéget engednek be, amennyi a rendelkezésre álló nyugágyak száma. A „Silent Dome” kizárólag a felnőttek világa, csak 16 éves kor felett szabad belépni a nyugalom e szentélyébe. A pihenőfürdő nagystílűen berendezett. A masszírozó sugarakkal és ülőpadkákkal felszerelt 400m2-es medence (bent és kint) teljes ellazulást ígér.

Aqua-fitnesz és „Work Out”

Az aqua-fitnesz hatékony módszer arra, hogy megelőzze az izomhúzódásokat, valamint megszabaduljon a mindennapi feszültségtől és felesleges kilóitól. A víz ellenállásának köszönhetően erősíti az izomzatot és a vérkeringést, növeli a szervezet állóképességét és erőnlétét. Ugyanakkor kíméli az izületeket, a szalagokat és az inakat, valamint oldja az izomgörcsöket. A speciális Activity-medencében különböző vízi tréningprogramokat kínálnak. Az aqua-fitnesz-programon való részvétel ingyenes.

A szaunák csodálatos világa – Melegen ajánljuk

A kínálat rendkívül színes – gyógynövényes- és fényszauna, aromagőzfürdő, Kneipp-kúra, pezsgőfürdő és két külső finnszauna. Itt valóban forróság önti el a vendéget: közel 100°C-os „izzasztókamra” után két hidegvízű medencében megmártózva érheti el a hőn vágyott lehűlést. A kikapcsolódást a szaunakert, a pihenő helyiségek és a tetőterasz szolgálja.

Az étterem és a külső létesítmények

A vízben könnyen megéhezik az ember – Közép-Burgenland ismert ínycsiklandó ételeiről. A Sonnentherme önkiszolgáló éttermének kínálatában ilyen fogások sorakoznak. A fittséghez szükséges friss salátától a helyi specialitások és a nemzetközi konyhaművészet híveinek ajánlott ételeken keresztül egészen a legkisebb ínyencek által szívesen habzsolt bébi táplálékokig terjed.
Az étterem 280 ülőhellyel rendelkezik – innen gyönyörű kilátás nyílik a gyógyfürdő vidékére és a külső létesítményekre.
Olasz specialitásokkal várja ínyenceit a „Pizza&Pasta” á la carte étterem, ahol a megnyerő atmoszféra is hozzájárul a vendégek jó közérzetéhez.
Külső létesítmények: ezek valójában hidat képeznek a termálfürdő és Közép-Burgenland érintetlen természeti világa között. Ezen kívül található itt egy sekély gyerekmedence, egy homokozó, egy hatalmas sakktábla és elegendő tér a bocciajátékhoz.

„Fürdőköpeny-járatok”

Kényeztetés magas fokon – ez Lutzmannsburgban magától értetődik.

„Rolling Area” a kerékpárosoknak és a görkori szerelmeseinek a napfény országában

Mottónk a Sonnentherme körül: „Gurulva gördülékenyen.”
A „Rolling Area” a termálfürdő előtti Rolling Terminaltól startol és egy 52 km-es tükörsimára betonozott pályával hódítja a sportolni vágyókat, messze a zajos forgalomtól. Tanfolyamok szervezésével tarkítva az ajánlatot, mindenki számára lehetővé teszik a görkorizás nyújtotta élmények élvezetét, valamint alakformáló hatásának gyakorlását..