Szobafoglalás - legjobb árak

Bükfürdő, Európa út 3. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-558-558, +36-94-558-505 | +36-94-558-460

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce Gold - Programok

SPORT ÉS SZABADIDŐPROGRAMOK

LOVAGLÁS

Csepregen, Bükfürdőtől 10 km-re a Varga tanyán van lehetősége vendégeinknek lovaglásra, kezdők részére tanítás, futószáras oktatás, haladóknak túra- és tereplovaglás. A környékbeli erdők, mezők és réteg ideális helyszínéül szolgálnak a sportág hódolóinak.

Maximum létszám 4-5 fő. Irányár: 10,- Eur / fő / óra

VADÁSZAT

A Büki Csalitos Vadásztársaságon keresztül magyar vadászjegyet lehet váltani, mellyel a szállodától 5 km-re 3300 hektáros erdőben van lehetőség a vadászatra. Ezen a területen főleg tarvadakra, tehénborjúra, sutára, gidára és vaddisznóra lehet vadászni.
Vadászjegy ára biztosítással 1 hónapra kb. 75,- Eur / fő. Gépjármű is igényelhető, ár: kb. 0,6 EUR / km. Az elejtett vadak ára után a szállodában és a vadásztársaságnál lehet érdeklődni.

HORGÁSZAT

Bükfürdőhöz legközelebb a Répce folyóban (Alsó Ausztriában ered és Győrnél ömlik a Rábába) és a Boldogasszony tavon tudnak a horgászok szenvedélyüknek hódolni. Állami jegyet minden esetben kell váltani, melynek ára kb. 6 EUR. A Répce folyón a napi horgászjegy ára: kb. 10,- Eur / fő / nap. A folyóban pisztrángot, domojkót, csukát, keszegféléket lehet fogni. Külföldi vendégeknek útlevél, vagy személyigazolvány szükséges. Felszerelésről mindenkinek magának kell gondoskodni. A Boldogasszony tónál hasonló árú napijegy ellenében 2 pontyot (összesen max. 6 kiló) és 3 kg apróhalat lehet elvinni sikeres fogás esetén. A tóban ponty, csuka, süllő és amúr található. A 10 km-re lévő Csepregen is van lehetőség horgászatra. Napijegyet kb. 14 EUR-ért lehet váltani, ezzel fogás esetén 2 nemeshalat el is lehet vinni, ha azonban nem szándékozzák elvinni a halat, akkor válthatnak sportjegyet kb. 7 EUR-ért.

GOLF

Szállodánk szomszédságában (kb. 500 m) található a Birdland Golf & Country Club, mely Magyarország első 18 lyukú championship golfpályájával rendelkezik. A tavalyi évtől 9 szakasszal kiegészülve 27 lyukon várja a golfozni vágyó vendégeket.
Lehetőség van különböző package-k igénybevételére. A pályán teljes felszerelést is lehet bérelni, illetve az egyéni oktatás is biztosított.

TENISZ

A szállodától 500 méterre található 4 salakos és 2 fedett teniszpályát előzetes bejelentkezés után lehet igénybe venni. Igény esetén ütőket és labdákat térítésmentesen biztosítanak. Teniszoktatót előzetes időpont egyeztetés alapján igényelhető.
A szállodától kb. 100 méterre van még egy szabadtéri teniszpálya, mely műanyag borítású.