Belépés

Majális - hosszú hétvége Galyatetőn

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Majális - hosszú hétvége Galyatetőn
16 500 Ft-tól/fő/éj

Használja ki a május elseje kínálta szabadnapot, és pihenje ki tavaszi fáradtságát Galyatetőn egy hosszú hétvége alkalmával! jöjjön, és csodálja meg ön is, hogyan öltözik tavaszi pompába az egész Mátra!

 

  • minimum 3 éjszakás foglalás esetén (kizárólag 2020.04.30-05.03.)
  • félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora)
  • Aqualand használat (úszómedence, élményfürdő, gyermekmedence, finn szauna, infrakabin, gőzkabin)
  • kibővített kültéri rönkszauna, kültéri merülő-, és élménymedence
  • wifi

Érvényes: 2020.04.30-05.03. között, kivéve kiemelt ünnepi időszakokban!

A foglalást követően 50% előleg fizetése szükséges 2020.04.10-ig.A szobaár tartalmazza: szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora), animátorok által szervezett napi szabadidős, sport és wellness programok, Aqualand használat (úszómedence, élményfürdő, gyermekmedence, finn szauna, infrakabin, gőzkabin, kültéri rönkszauna, kültéri merülő-, és élménymedence ), csendes wellness, kondicionáló terem (multifunkcionális erőgépek és kardiógépek), asztalitenisz, köntös (felnőttek részére) – és parkolóhasználat, wifi, gyermekek részére Bambikuckó használat, társas játékok kölcsönzése, vadaspark.

Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

Egyéb szobatípus foglalása esetén (connecting-összenyitható szoba, családi szoba, apartman) felár fizetendő, melynek értékéről szállodánkban érdeklődhet!
Egy fős elhelyezés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

Az ajánlat ételfogyasztás tartalma (reggeli és vacsora):
  • felnőtt vendégek, illetve 12 év feletti gyermekek esetén: 7 600 Ft/fő/éj
  • 4-12 év közötti gyermek esetén: 3 800 Ft/fő/éj

Az étkezések árát ajánlatunk tartalmazza!

A szobaár tartalmaz egy 5 000 Ft értékű ajándékutalványt, terepsegway vagy elektromos hegyikerékpár túrákra (www.hsb.hu) (Minimum 20. 000 Ft értékű szolgáltatás megrendelése esetén használható fel.)

A megadott tájékoztató jellegű árak a szálloda szabad kapacitásától függően csak korlátozott számban és időben állnak rendelkezésre!

Az előleg összegének átutalásához szükséges adatokat (foglalási azonosító, bankszámlaszám) megrendelés után e-mailben küldjük ki.

A beérkezett összegről az érvényben lévő jogszabályok értelmében szállodánk köteles előlegszámlát kiállítani, melyhez a következő adatok megadása szükséges: számlázási név, cégnév esetében adószám, számlázási cím
Felhívjuk figyelmét, hogy a befizetett összeg felhasználásáról szóló végszámlát az előlegszámlával megegyező névre és címre kell kiállítani!

 

Kiemelt időszakra szóló foglalás az érkezést megelőző 21. napig mondható le kötbérmentesen. 21 - 7 nap közötti lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 50%-át számlázzuk kötbérként. 7-3 nap között megrendelt szolgáltatások 75%-át számlázzuk kötbérként. 3 napon belüli lemondás vagy a lemondás elmaradása (no show) esetén a megrendelt szolgáltatások 100%-át kiszámlázzuk.

Az ajánlat korlátozott számban érvényes, valamint az alábbi feltételekkel:

  • minimum 3 éjszakás foglalás esetén (KIZÁRÓLAG 2020.04.30-05.03.)
  • csak a Hunguest Grandhotel Galya**** értékesítési osztályán keresztül illetve online felületünkön foglalható
  • a kedvezményes ár más kedvezménnyel nem vonható össze! 

A "FOGLALÁS" gombra kattintva azonnali árkalkulációt végezhet és online kedvezményeinket is igénybe veheti!

4 éves korig kis vendégeink szállodánk vendégszeretetét élvezhetik térítésmentesen.

Gyermeke főágyon való elhelyezése esetén nem a pótágyár fizetendő.

Sporólási tipp!
Igényelheti a HH Egyéni Törzskártyáját, mely későbbi foglalások esetén 10% megtakarítást jelenthet 
pontjóváírás formájában.