Belépés
Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Túrák, séták

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A túrák alap fizikai felkészültséggel is megtehetők.

Wellness séta

Idillikus környezetben történő séta, a galyatetői Péter-hegyese kilátó érintésével. A séta során gimnasztikai gyakorlatokat végezve fokozhatják erőnlétüket, mely minden korosztálynak ajánlott.
A séta hossza 1,5 km.


Galyatető séta

A helytörténelmi nevezetességek megtekintésével egybekötött erdei séta, amely végén a galyatetői kilátóból megcsodálhatják a környező tájakat, településeket.
A séta hossza 1,5 km.


Mátraszentimre túra

Az ország legmagasabb községéhez (800 m) vezető túránk, a Piszkés-tetői csillagvizsgáló érintésével történik, jelzett turistaösvényen.
A túra hossza 5 km.


Panoráma túra

A leglátványosabb túránk egyike, amelynek fő célja, hogy vendégeink megcsodálhassák a Mátra festői tájait településeit.
A túra hossza 7 km.


Fáklyás esti séta

Kellemes erdei séta Galyatetőn és környékén. A kb 1 órás felejthetetlen élményről fáklyás megvilágítás és jó hangulat gondoskodik.


Mátra a túrázók fellegvára. Számtalan ösvény, túraútvonal kinálja magát, illetve a Mátra felfedezését.

Kellemes túrázást, fedezze fel az igazi Mátrát!