Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Heiligenblut, Hof 1 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43-4824-2245 | +43-4824-2245-81

Heiligenblut, Landhotel Post - Felnőttbarát hotel

Felnőttbarát?

A mottónk: minden Szülő és Nagyszülő megérdemli, hogy kényeztessék. Célunk, hogy a világ egy kis rövid időre csak körülöttük forogjon. A Landhotel Post-ban töltött napok után vendégeink  kipihenten térnek vissza a mindennapok forgatagába, hogy eleget tegyenek szülői kötelezettségeiknek.


Mit jelent a felnőttbarát?

Alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy Landhotel Post szállodánk új irányt vesz 2020 téli szezonjától. Ezt a változtatást a társadalom speciális igényeinek kielégítése érdekében hajtottuk végre, ahogyan ezt Ausztriában és Európa több országában már számos szálloda megtette.

Mostantól szállodánkban a 14 éves életkort betöltött vagy annál idősebb vendégeinket várjuk szeretettel.

Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem szivesen fogadunk gyerekeket, épp ellenkezőleg. Természetesen továbbra is szeretettel várjuk fiatalabb gyermekekkel rendelkező családokat heiligenbluti másik szállodánkban, a Hunguest Hotel Heiligenblutban - www.hotel-heiligenblut.at


A Landhotel Post egyedülállóan csendes helyszínt kínál Önnek, függetlenül attól, hogy egyedül jön hozzánk, partnerével vagy baráti társaságával. Wellness részlegünk a béke és a kikapcsolódás szigete, tökéletes hely a feltöltödesre egy kiados síelés után, vagy ha csak el akar menekülni a város zajától.