Belépés
8380 Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Kerékpáros túrák

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Két keréken a Zalai dombokon és a Balatonfelvidéken:
szállodánk kiváló kiindulási pontja csillagtúráknak. Ajánljuk mindazoknak, akik aktívan szeretnék eltölteni szabadidejüket vagy a festői táj szerelmesei.

Szállodánkban lehetőség nyílik kerékpárok tárolására és bérlésére is.
Amennyiben nem hoz magával kerékpárt, úgy azok bérleti díja:
2 óra : 1.000,-Ft
1 nap: 2.900,-Ft
Profi (MERIDA) kerékpárok!

Túrakerékpárjaink felnőtt női és férfi, valamint gyermek változatban is rendelkezésre állnak.

SZERVEZETT KERÉKPÁR TÚRA

A Hévízi Tourinform iroda elöl áprilistól-októberig szerdánként  11:00 órától szervezett kerékpártúrák várják a vendégeket.

Útvonalak:

• Kis-Balaton túra: a csodálatos madárvilág megtekintése, kerékpározás érintetlen természeti környezetben. Táv: kb. 50 km
• Rezi túra: Keszthelyt érintve a Rezi vár megtekintése, gyönyörű panoráma a környékre. Táv: Kb.: 30 km
• Szigliget túra: a Balaton Északi partján indulva Keszthelyen átutazva, majd a bringaúton haladva érjük el a dombtetőn épült várat, a panoráma felejthetetlen. Táv: kb. 50 km

A túra teljesítése nem igényel átlagon felüli sportteljesítményt, kezdők, idősebb generációk és családos vendégek jelentkezését egyaránt szeretettel várják.

Aki saját maga szeretné felfedezni a környéket, azoknak alábbi kerékpáros túrajavaslataink kitűnő kikapcsolodást nyújtanak
Ki ne szeretne kiszakadni a "taposó malomból" egy hétvégére vagy akár egy hétre? Tegye próbára magát, barátait, családját, próbálja ki élménytúráinkat.

1. Kerékpáros túra

2. Kerékpáros túra

3. Kerékpáros túra

4. Kerékpáros túra

5. Kerékpáros túra

6. Kerékpáros túra

7. Kerékpáros túra

8. Kerékpáros túra