Belépés
Hévíz, Petőfi Sándor utca 9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-341-074, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma - Gyógykezelések

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A szomszédos épületben egy teljes fizioterápiás osztály várja a vendégeket illetve betegeket. A Kurzentrum és munkatársai az Ön legjobb segítsége kúrája során, összeállítják egyénre szabottan kezeléseit. A személyzet nemcsak szakmai kérdésekben áll rendelkezésére, bármilyen egyéb probléma megoldása esetén is. A cél, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát!

Ambuláns kúra

Szakorvosi vizsgálat, a 7-14-21 napos kúrák idejére összeállítjuk kezeléseit és időpontjait az Ön igényeinek megfelelően.

Szolgáltatások

Célunk, hogy visszanyerje mobilitását, megszabadul-jon fájdalmaitól és teljesítőképessége ismét a régi legyen. A gyógyászat rendelkezik szerződésekkel a különböző egészségpénztárakkal, amelyek térítik a nálunk igénybe vett szolgáltatásokat.

A FIZIOTERÁPIÁRÓL ÁLTALÁBAN

A fizioterápia kifejezés "fizio" része a görög "füzosz" szóból ered, és természetet jelent. Így a névből adódóan a természet energiáit használja fel a gyógykezeléshez. A fizioterápia a gyógyítás legősibb ága, hiszen a természet erőit már az ősember felhasználta a gyógykezeléshez. A fizioterápiát sokat összetévesztik a fizikoterápiával. A fizioterápia természeti energiákat használ fel a gyógyításhoz. A fizikoterápia szűkebb fogalom, mert a gyógykezelésekben csak tisztán fizikai energiákat alkalmaz.

ELEKTROTERÁPIA: Kis és középfrekvenciás elektroterápia
FOTOTERÁPIA: Helioterápia, ultraibolya sugárzás, lézer, látható fény
TERMOTERÁPIA: Nagyfrekvenciás kezelések, hidroterápia, infravörös sugárzás, iszapkezelés, hőmérsékleti kezelések, beleértve a kryoterápiát is
MECHANOTERÁPIA: Gyógytorna, masszázs, ultrahang- és trakciós kezelés
BALNEOTERÁPIA: A termális ásványvíz külső és belső használata
KLÍMATERÁPIA: A gyógyklíma-kezelés és a speleoterápiát sorolja ide
INHALÁCIÓS TERÁPIA : Az aerosol- és aeroionterápia