Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hotel Palota szálloda 2023. április 1. napjától nem a Hunguest Hotels franchise partnereként működik tovább. Három hegy által körülvett festői völgyben található az impozáns kastélyszálló. Exkluzív környezetben, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat biztosít a csendet, pihenést és kikapcsolódást kedvelő vendégek számára.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Palota

3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 1.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-46-331-411

+36-46-400-126

SUPERBRAND

A SUPERBRANDS SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG DÖNTÉSE ALAPJÁN 2015-BEN IMMÁR MÁSODSZOR A HUNGUEST HOTEL PALOTA - LILLAFÜRED ELNYERTE A SUPERBRANDS CÍMET

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékesítési rendszere, amely közel 90 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands Magyarország elsődleges célkitűzése, hogy a legkiválóbb márkákat - a szakmán túl - a szélesebb közönség is megismerje.

2013-ban először a szakértői bizottság értékelése mellett a fogyasztók is részt vettek a díjazottak kiválasztásában. A GfK Hungária Piackutató Intézettel együttműködve 800 fős reprezentatív mintán, online kutatás keretében kérdezték meg, melyek számukra a legismertebb, legkedveltebb márkák.