Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-46-331-411, +36-46-400-126 | +36-46-533-203

Lillafüred, Hunguest Hotel Palota - Szolgáltatások

ÉTTERMEK

Konyhánk hazai, regionális és nemzetközi fogásokkal, szezonális ízekkel biztosít gasztronómiai élményt Vendégeink számára. Két éttermünk és lobby bárunk mellett jó időben megnyitjuk a hatalmas teraszokat is, ahonnan a Hámori-tóban és környező hegyekben gyönyörködhetünk a lemenő nap fényében.

A 2 emeleti szint belmagasságú Hunyadi éttermünk a maga különleges belsőépítészeti megoldásaival, fakazettás mennyezetével, oldalfalakat díszítő régi magyar családok címereivel különleges miliőt biztosít a vacsora választékos kínálatához, melyet svédasztalos ellátás keretében biztosítunk vendégeink számára.

Á la carte étkezésre a középkori hangulatú Mátyás éttermünkben van lehetőség ősztől tavaszig, melynek gyönyörű, színes, üvegberakásos ablakai a régi Nagy-Magyarország egy-egy nevezetesebb városának jellegzetes építményeit ábrázolják. A nyári időszakban a Hámori-tóra néző grill teraszunk fogadja vendégeit 12.00-16.00 óráig.

Jeles családi eseményekhez (születés- és névnap, eljegyzés, keresztelő, ballagás, diplomaosztó), zártkörű céges fogadásokhoz, megbeszélésekhez ajánljunk elegáns Nagy Lajos termünket, mely angol tapétával borított falaival és Cluny kandallónak nevezett mestermunkájával különleges ünnepi hangulatot varázsol a résztvevők számára egy pazar ebéddel, vacsorával.

Csillapítsa szomját patinás lobby bárunkban, mely a földszinten található és naponta 8.00-23.00 óra között várja vendégeit kávékülönlegességekkel, koktélokkal, különleges belga meggy sörrel, finom borokkal, házi limonádéval, gyümölcslevekkel és süteményekkel. Az italozás közben hagyja, hogy körülölelje a történelem, érdemes megcsodálni az 1930-as évekből való fali képeket, a Csapó Heim József által készített kandallót, valamint a lépcsőnél lévő Mátyás és Beatrix vadászatról való visszatérését ábrázoló színes ólomüveg ablakokat.

BOROSPINCE

Kétemeletnyi mélységben található borospincénkben állandó 9-10 fok uralkodik. Mivel egy barlangi kürtő révén közvetlen összeköttetésben van az Anna-barlanggal is, így a pince mennyezetének egy szakaszán gyönyörű mészkőképződményekben gyönyörködhetünk, különleges magyar és nemzetközi borok ízlelgetése közben.

Barlangi környezetet idéző pincénkben örömmel rendezünk 10-60 fős gyertyafényes borkóstolókat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK