Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Mátraháza, HRSZ. 7160 Útvonaltervezés
Telefon +36-37-309-850, +36-30-3344-055

Mátraháza, Lifestyle Hotel Mátra - Fitnesz

Szállodánk wellness szintjén egy kardiogépekkel felszereltparkra néző fitnesz terem is Vendégeink rendelkezésére áll. Spa részlegünk recepcióján igény esetén pulzusmérő órát és lépésszámlálót biztosítunk.

Hétről hétre megújuló, változatos mozgásprogramokat kínálunk, pl. aqua fitnesz, erősítő köredzések, tartás- és egyensúly javító torna, vízimóka gyerekeknek (képességfejlesztő és stresszoldó gyakorlatokkal), vezetett túrák minden erőnléti szintnek. A heti programot megtalálja a wellness recepción.

Ha segítségre van szüksége a megfelelő mozgásprogram kiválasztásához, kérjük, keresse fel kollegáinkat a wellness recepción, akik készséggel állnak rendelkezésére.

FUTÓPAD – TUNTURI T80

Ez a futópad azok számára került kifejlesztésre, akik komolyan veszik a futást és saját határaikat edzésről edzésre próbára kívánják tenni.
vastag, speciális kialakítású ortopéd futószőnyeggel párosuló nagy, teljes mértékben rázkódás- és ütéselnyelő futófelület a természetes futás érzését biztosítja, melyet az egyedülálló érintés nélküli sebességszabályozó rendszer tesz változatossá.
A sokoldalú komputer jellemzői a pulzuskontrollált üzemmód, a szerkeszthető programokkét állapotfelmérő teszt (Cooper-teszt és 2 km-es gyaloglás) és a verseny funkció.
Dőlésszög: 0-12%
Sebesség- és dőlésszög távvezérlés

ELLIPTIKUS GÉP – TUNTURI P-C80

Stabil vázszerkezet, attraktív formatervezés és sokoldalú tudás, valamint a hatalmas lendítő tömegnek és a nagy lépéshossznak köszönhetően kiváló edzés ergonómia jellemzi.
Pulzus- és teljesítmény kontrollált programok
Pulzus célzóna mérés

Grafikus LED kijelző

ERGOMÉTER – TUNTURI E60R

A gép változatos pulzus kontrollált edzésprogramokkal rendelkezik, melyek személyre szabottan is eredményes, de különösen biztonságos edzésmunkát eredményeznek.
40 különböző programpulzus kontroll és ellenállás kontroll
Versenylehetőség

HASPAD

A haspad dőlésszöge a különböző intenzitású gyakorlatoknak megfelelően szabályozható és lábtartó pozíciója a felhasználó magasságához egyénileg állítható.
130 kg-os teherbírás
Különösen komfortos párnázás és prémium kategóriás kárpitozás

ÁLLÍTHATÓ PAD

Az állítható pad azt a stabilitást nyújtja, amely elengedhetetlenül szükséges a szabadsúlyos gyakorlatok elvégzéséhez.
Különösen erős vázszerkezete 150 kg felhasználói súly és további 150 kg edzősúly együttes terhelését bírja el.
háttámla dőlésszöge, csak úgy, mint az ülőrész dőlésszöge több pozícióban szabályozható.

Animációs programok

 • nordic walking séták: az ízületek tehermentesítése, az állóképesség fejlesztése mellett számtalan pozitív hatással teszi élménnyé a szabadidő aktív eltöltését
 • túrák, séták: a szállodát körülölelő magaslatokon csodálatos környezetben különböző nehézségű túraútvonalakon barangoljuk be a környéket
 • aqua-fitness: ha könnyed, ízületkímélő mégis intenzív zenés testmozgásra vágyik, akkor ez a mozgásforma mind az idősebb és fiatalabb korosztálynak megfelelő aktivitást nyújt
 • feszesítő és alakformáló tréningek: az izmok fejlesztését és erősítését hivatott tevékenységi formák méltán átmozgatják és feszesítik az egész testet
 • streching: akár egy erősítő edzést követően levezetésként vagy általános nyújtásként lazításként alkalmazzuk, egyaránt regenerálja és felfrissíti az izmok tónusát
 • vízi játékok gyerekeknek: vízhez szoktató, készség- és képességfejlesztő játékokkal történő mókázás a vízben
 • kreatív kézműves foglalkozások: az alkotások ideje a gyermekek számára, amikor a kézügyesség, a változatos kreáció igénye és a képzelőerő egyaránt helyet kap
 • vízi torna felnőtteknek: a vízben történő mozgásterápia egy különleges közeget biztosít az izmok és ízületek fejlesztésére és a lélek simogatására egyaránt.
 • vízi torna gyereknek: a vízben történő koordinációs és játékos gimnasztika jellegű gyakorlatok egyaránt fejlesztik a gyerekek érzelmi és funkcionális képességeit
 • Step pados tréning: Az edzés feszes és izmos combot és vádlit formál, fejlődik az egyensúlyérzékünk.
 • kis kézisúlyzós erősítő edzés: Segít a jó kondíció elérésében, formálja az izmokat, szálkásít. A súlyzóval még csak ismerkedőknek is ajánlott.
 • köredzés: Izomépítés, növeljük az anyagcserét. A magas intenzitáson végzett gyakorlatok segítenek a fogyásban, alakformálásban. A gyakorlatok változatossága segíti a kitartást.
 • gumiszalagos edzés: Változó intenzitású gyakorlatok az összes izomcsoport megmozgatására.
 • box aerobic: Javítja a tüdő kapacitását, vagyis az állóképességet. Zenei aláfestéssel az izomzat megmozgatása.
 • intervall edzés: A mozgást nem csupán egyenletes tempóban kell végezni, hanem váltakozó szakaszokra bontva. Kardio mozgásforma egyhangúságát megtöri a pihenő idő tempóváltásai.
 • comb-popsi formálás: Kondicionáló javítása, tömegnövelés, alakformálás, látványos izomzat kialakítása. Fokozza az anyagcserét.
 • fitball és erősítő tréning a szabadban: a friss szabad levegőn végzett fitball gyakorlatok végzése egyik legjobb mozgásforma a hát- és derékfájós emberek számára. E mellett könnyű kézi súlyokkal tovább erősíthető a labdán végzett gyakorlatok hatása.