Tök jó programok 2020

2020. január 19.

Az őszi szünetre két hétvégével tervezhetünk: október 23-től november 1-jéig elutazhatunk jó kis őszi családi vakációra.

Az őszi szünetben a Hunguest Hotels szállodák is kedveskednek "tökös" vagy más programmal, ezeket foglaltuk itt össze.

SZÁLLODÁINK AJÁNLATAIT AZ ŐSZI SZÜNETRE ITT TALÁLJA


BÜKFÜRDŐ

A Hunguest Hotel Répce Gold szállodai programjain felül vendégeink a Büki Gyógyfürdő izgalmas eseményeihez is csatlakozhatnak: hosszabbított nyitvatartással, gyermekanimációs programokkal és különleges szauna felöntésekkel készülnek október 25 - november 3. között  - további információ itt elérhető.

Szállodai programokért ide kattintson, a bükfürdői őszi szüneti akciókért pedig ide!


GYULA

A Hunguest Hotel Erkel városában mind korosztály megtalálja a neki megfelelő őszi programot.
Gyulán is lesz Múzeumok őszi fesztiválja, valamint a város tartalmas prorgamokkal várja az ide látogatókat.
További információ: visitgyula.com; gyulatv.

Szállodánk programjait itt találják: a kisebbeket az Alma együttes várja! Szállodánkőszi szüneti ajánlata itt elérhető!


HAJDÚSZOBOSZLÓ

A Hunguest Hotel Aqua-Sol közvetlen átjárást biztosít az Aqua-Palace élményfürdőbe, ahol az őszi szünetben is rengeteg élménnyel gazdagodhatnak a kicsik és nagyok - például október 31-én kézműves játszóház, délután arcfestés és zenés halloween party várja a gyerkeket.

Akciós ajánlatuk itt foglalható.

A Hunguest Hotel Apollo vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak.

Őszi szünetre szóló ajánlatunk itt található.


MÁTRAHÁZA

ALifestyle Hotel Mátraszínes gyermekprogramokkal és felnőtt szabadidős ajánlatokkal várja vendégeit az őszi szünidőben is: programjaink elérhetőkweboldalunkra kattntva.

Célunk, hogy vendégeink újra feltöltődjenek, és egészségesebben, aktívabban, életerővel teli térjenek vissza a mindennapokba. Vigyen magával haza egy új életérzést!


NYÍREGYHÁZA

Hunguest Hotel Sóstó szellemes gyermekprogramokkal várja kisebb vendégeit az őszi szünidőben - programjaink elérhetők weboldalunkra kattntva - , hogy addig a nagyobbak is kipihenhessék fáradalmaikat szállodánk szaunájában.

Nézze meg ajánlatunkat itt.


SZEGED

A Hunguet Hotel Forrás egyik legnagyobb vonzereje a vele közvetlen összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolis. Itt, a fürdőben már-már hagyomány a Halloween party, amire október 30-án várják a vendégeket.

A szállodában az őszi szünetben végig lesznek kézműves foglalkozások, és Szegi Teki várja a kisebbeket! Bővebben az őszi szünetre szóló, halloween programokról itt...


TAPOLCA

A Hunguest Hotel Pelion nem csak szünetben kínál minden nap fitnesz- és gyermekprogramokat.
A megszokott tartalmas időtöltésen kívül ebben az időszakban egész nap élmények sokasága várja kisebb-nagyobb vendégeinket.

Bővebben az őszi szünet rogramjairól itt olvashat.


ZALAKAROS

A Hunguest Hotel Freya is a szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdő programjait ajánlja. A Zalakarosi Fürdő az egész szünet idejére készül programokkal - például tökfaragás, töklámpás készítés, "szellemirtók party", azaz álarcos minidiszkó is - várja a lurkókat. Bővebben a programokról itt olvashat.

De mind a városban, mind a szállodában is izgalmas események sorával várják vendégeinket!

Tökfaragás - Halloween

0.0107