Tök jó programok 2020

2020. október 19.

Az őszi szünetre két hétvégével tervezhetünk: október 23-től november 1-jéig elutazhatunk jó kis őszi családi vakációra.

Az őszi szünetben a Hunguest Hotels szállodák is kedveskednek "tökös" vagy más programmal, ezeket foglaltuk itt össze.

SZÁLLODÁINK AJÁNLATAIT AZ ŐSZI SZÜNETRE ITT TALÁLJA


BÜKFÜRDŐ

A Hunguest Hotel Répce Gold szállodai programjain felül vendégeink a Büki Gyógyfürdő izgalmas eseményeihez is csatlakozhatnak: hosszabbított nyitvatartással, gyermekanimációs programokkal és különleges szauna felöntésekkel készülnek október 25 - november 3. között - további információ itt elérhető.

Szállodai programokért ide kattintson, a bükfürdői őszi szüneti akciókért pedig ide!


GYULA

A Hunguest Hotel Erkel városában mind korosztály megtalálja a neki megfelelő őszi programot.
Gyulán is lesz Múzeumok őszi fesztiválja, valamint a város tartalmas prorgamokkal várja az ide látogatókat.
További információ: visitgyula.com; gyulatv.

Szállodánk programjait itt találják: a kisebbeket az Alma együttes várja! Szállodánk őszi szüneti ajánlata itt elérhető!


HAJDÚSZOBOSZLÓ

A Hunguest Hotel Aqua-Sol közvetlen átjárást biztosít az Aqua-Palace élményfürdőbe, ahol az őszi szünetben is rengeteg élménnyel gazdagodhatnak a kicsik és nagyok - például október 31-én kézműves játszóház, délután arcfestés és zenés halloween party várja a gyerkeket.

Akciós ajánlatuk itt foglalható.

A Hunguest Hotel Apollo vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak.

Őszi szünetre szóló ajánlatunk itt található.


MÁTRAHÁZA

A Lifestyle Hotel Mátra színes gyermekprogramokkal és felnőtt szabadidős ajánlatokkal várja vendégeit az őszi szünidőben is: programjaink elérhetők weboldalunkra kattntva.

Célunk, hogy vendégeink újra feltöltődjenek, és egészségesebben, aktívabban, életerővel teli térjenek vissza a mindennapokba. Vigyen magával haza egy új életérzést!


NYÍREGYHÁZA

A Hunguest Hotel Sóstó szellemes gyermekprogramokkal várja kisebb vendégeit az őszi szünidőben - programjaink elérhetők weboldalunkra kattntva - , hogy addig a nagyobbak is kipihenhessék fáradalmaikat szállodánk szaunájában.

Nézze meg ajánlatunkat itt.


SZEGED

A Hunguet Hotel Forrás egyik legnagyobb vonzereje a vele közvetlen összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolis. Itt, a fürdőben már-már hagyomány a Halloween party, amire október 30-án várják a vendégeket.

A szállodában az őszi szünetben végig lesznek kézműves foglalkozások, és Szegi Teki várja a kisebbeket! Bővebben az őszi szünetre szóló, halloween programokról itt...


TAPOLCA

A Hunguest Hotel Pelion nem csak szünetben kínál minden nap fitnesz- és gyermekprogramokat.
A megszokott tartalmas időtöltésen kívül ebben az időszakban egész nap élmények sokasága várja kisebb-nagyobb vendégeinket.

Bővebben az őszi szünet rogramjairól itt olvashat.


ZALAKAROS

A Hunguest Hotel Freya is a szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdő programjait ajánlja. A Zalakarosi Fürdő az egész szünet idejére készül programokkal - például tökfaragás, töklámpás készítés, "szellemirtók party", azaz álarcos minidiszkó is - várja a lurkókat. Bővebben a programokról itt olvashat.

De mind a városban, mind a szállodában is izgalmas események sorával várják vendégeinket!

Tökfaragás - Halloween